1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’ten Mutlu Aile Kareleri

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’ten Mutlu Aile Kareleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasemin Şefkatli, 2021 yılından bu yana eşi İdo Tatlıses ile olan mutlu birlikteliğini sürdürüyor. Çift, yaklaşık 9 ay önce ikiz oğullarıyla ailelerine yeni bir neşe katmıştı. Şefkatli, bebekleriyle ilgilenirken, takipçileriyle paylaştığı yeni pozlarla da büyük beğeni topladı.

İkizlerin Doğumu ve Aile Hayatı

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses ile olan evliliklerinde 22 Ocak 2024’te ikiz oğullarını kucaklarına aldı. Çift, bebeklerinden birine İbrahim Ayel, diğerine ise Sinan Emir adını verdi. İlk kez anne ve baba olmanın verdiği mutluluğu yaşayan Tatlıses çifti, bu yeni rolü zevkle üstleniyor.

Mutluluk Dolu Anlar

Yasemin Şefkatli, zaman zaman eşi ve çocuklarıyla mutlu anlarını sosyal medya hesaplarında paylaşarak takipçileriyle bu mutluluğu paylaşıyor. Son olarak, “İyi pazarlar efendim” notuyla Ayel’in fotoğrafını yayınladı. Ardından Emir ile çektiği bir selfie’de, “Büyükanneyi görmeye gidiyoruz” dedi.

Aşk Dolu Sözler

Şefkatli, eşi İdo Tatlıses ve oğlu Ayel’i fotoğraflarken, “Ay aşık oldum. Yeni yeniden” ifadelerini kullandı. İki çocuk annesi, aile fotoğraflarını “Anneannem” notuyla paylaşıp, bu anların kıymetini vurguladı.

Birbirlerine Bağlılıkları

Geçtiğimiz aylarda, Saba Tümer’in “Bu Yaz” adlı YouTube programına katılan çift, birbirlerine olan bağlılıklarını dile getirdi. İdo Tatlıses, Yasemin’e duyduğu alışkanlığı, “Yasemin’e çok alıştım. Hep yan yana olalım istiyorum” sözleriyle ifade etti.

Yasemin Şefkatli ise, “İnsanlar kıskançlık gibi algılıyor ama hiç öyle değil, biz birbirimize çok yapışık yaşıyoruz” diyerek ilişkilerindeki güçlü bağı vurguladı. Tatlıses, aralarındaki güvene dayalı ilişkiyi, “Bizim aramızda öyle kıskançlık, ‘Şuraya gidemezsin’, ‘Buraya gidemezsin’ yoktur. Biz sadece birbirimize çok bağlı yaşadığımız için bazı şeyleri yapıyoruz veya yapmıyoruz” diyerek açıkladı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, ailelerinin büyümesiyle birlikte daha da derinleşen bir sevgi ve bağlılık içinde olduklarını gösteriyor. Çiftin sosyal medyada paylaştığı mutlu anlar, takipçileri tarafından ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Aşk dolu bu kareler, onların güçlü aile yapısını gözler önüne seriyor.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’ten Mutlu Aile Kareleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!