1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Umut Akyürek: Kendimi Odaya Kilitledim

Umut Akyürek: Kendimi Odaya Kilitledim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde estetik operasyonları ile dikkat çeken Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya üzerinden kızıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul’un davranışlarından korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini ifade etti. Bu açıklamanın ardından kızı, kelepçeli bir şekilde sedyeye yatırılmış bileğini paylaştı.

Kızının Psikolojik Sorunları

Akyürek, sosyal medya paylaşımında kızı Melek’in yasaklı madde kullandığını ve psikolojik sorunları olduğunu belirtti. Sanatçı, kızının kriz geçirdiğini ve bu durumun korkutucu boyutlara ulaştığını dile getirdi. “İki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık,” şeklinde açıklamada bulundu.

Fiziksel Şiddet İddiaları

Umut Akyürek, kızı tarafından daha önce bıçakla saldırıya uğradığını ve defalarca darp edildiğini söyledi. “Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı,” diyerek durumun ciddiyetine dikkat çekti.

Kızının Sosyal Medya Paylaşımı

Umut Akyürek’in videolu paylaşımından sonra, kızı Melek bir gönderi paylaşarak “Başladı bizim mesai” notunu ekleyerek kelepçeli bileğinin fotoğrafını paylaştı. Bu durum, sosyal medyada büyük yankı buldu.

Deniz Akkaya’nın Benzer Durumu

Umut Akyürek’in yaşadığı bu durum, eski manken Deniz Akkaya’nın kızı ile yaşadığı benzer bir olayı akıllara getirdi. Akkaya, kızının telefonunu ele geçirip kendisinden habersiz yurtdışı planları yaptığını öğrendikten sonra telefonuna el koyduğunu, bunun üzerine kızının kendisine saldırdığını ve 1,5 saat balkona kilitlendiğini açıkladı. Akkaya, şiddet uyguladığı iddiaları nedeniyle yargılandı ve 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Umut Akyürek’in yaşadığı olay, aile içindeki şiddet ve psikolojik sorunların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu durum, sadece ünlülerin değil, her ailenin karşılaşabileceği sorunların bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Umut Akyürek: Kendimi Odaya Kilitledim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!