1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Çetin Tekindor, Yalı Çapkını’na Dönüyor!

Çetin Tekindor, Yalı Çapkını’na Dönüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Yalı Çapkınının 3. sezonuna sürpriz bir dönüş yapacak olan ünlü oyuncu Çetin Tekindor, dizideki “Halis Korhan” karakteri ile yeniden izleyici karşısına çıkacak. 3. sezonun başlangıcında yer almayan Tekindor’un akıbeti, dizinin son bölümlerinde yapılan açıklamalarla netlik kazandı.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yalı Çapkını, 3. sezonuna iki yıllık bir zaman atlamasıyla başladı. Seyran ve Ferit karakterleri, yeni hayatlarına adım atarak farklı bir yolculuğa çıkıyorlar. Ancak dizinin hayranları, Halis Korhan karakterinin ne zaman geri döneceğini merak ediyordu. Geçtiğimiz bölümlerde, Halis Korhan’ın İsveç’te bulunduğu bilgisi verilmişti.

Kazım Şanlı’dan İlk İpucu

Dizinin izleyicileri, Halis Korhan’ın akıbeti hakkında ilk ipucunu Kazım Şanlı karakteri aracılığıyla aldılar. Kazım Ağa, Halis Korhan’ın İsveç’te olduğu bilgisini vererek seyircileri heyecanlandırdı. Bu açıklama, Çetin Tekindor’un dizideki geleceği hakkında soruları artırdı.

Çetin Tekindor’un Dönüşü Kesinleşti

79 yaşındaki usta oyuncu Çetin Tekindor, yakında Yalı Çapkını’na döneceği müjdesini verdi. Uzun süre ekranlarda yer almayan Tekindor’un dönüşü, izleyiciler tarafından dört gözle bekleniyor.

Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yalı Çapkını’nın yeni bölümü 18 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. Bu bölümde, Ferit ve Seyran arasındaki yüzleşme ve Seyran’ın “Senden sonra kimseyi sevemedim” demesi, izleyiciler üzerinde büyük bir etki yaratacak.

Son Bölümde Neler Oldu?

11 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 78. bölümde, Ferit’in Diyar ile olan kararları ve Seyran ile Ferit’in yeni bir sürece başlaması dikkat çekti. Bu gelişmeler, diziye yeni bir heyecan katmış durumda.

Çetin Tekindor’un Yalı Çapkını’ndaki dönüşü, dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bu olay, diziye nasıl bir etki yapacak hep birlikte göreceğiz.

Çetin Tekindor, Yalı Çapkını’na Dönüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!