1. Haberler
  2. Kadın Haberleri
  3. İlişkiniz Sağlıklı Olabilir Ama… Ayrılmanız Gerektiğini Gösteren İşaretler

İlişkiniz Sağlıklı Olabilir Ama… Ayrılmanız Gerektiğini Gösteren İşaretler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlişkilerde her şey yolunda giderken, zamanla bazı sorunlar büyüyebilir ve bu da sağlıklı bir ilişkinin sona ermesine neden olabilir. İşte, ayrılmanız gerektiğini gösteren bazı gizli işaretler…

1. O İle Aranızda Gerçek Bir İlgi Yoksa Ama O Sizi Sevgiyle Sarıyorsa

Bir ilişkiyi sürdürmenin temel unsurlarından biri karşılıklı ilgi ve sevgi olmalıdır. Başlangıçta önemli görünmeyen bir ilgi eksikliği, zamanla karşı tarafın duygularını incitebilir. Eğer partneriniz size iyi davranıyor ancak siz ona karşı içten bir ilgi hissetmiyorsanız, bu ilişkiyi sona erdirmenin zamanı gelmiş demektir.

2. Gelecek Hedefleriniz Tamamen Farklıysa

İlişkinizdeki bireylerin hayat beklentileri ve geleceğe dair planları uyumlu olmalıdır. Eğer sizin hedefleriniz, hayalleriniz ve yaşam tarzınız partnerinizle tamamen zıt ise, bu durum ilerleyen zamanlarda uzlaşma sağlamanızı zorlaştırır. Uzun vadede mutlu bir birliktelik için, benzer hedeflere sahip olmak büyük önem taşır.

3. Onu Tanıştırmaktan Kaçınıyorsanız

Eğer partnerinizi aile ve arkadaşlarınızla tanıştırmakta tereddüt ediyorsanız veya ondan utanç duyuyorsanız, bu ilişkinizde ciddi bir sorun olduğuna işaret eder. İlişkiniz ne kadar iyi olursa olsun, böyle bir durum uzun vadede sizi mutlu etmeyecektir. Kişinin, partnerini çevresiyle tanıştırmaktan çekinmesi, ilişkinin sağlıklı olmadığına dair bir işarettir.

4. Ne Yaparsanız Yapın, Kendinizi Mutsuz Hissediyorsanız

İlişkilerde mutluluk, her şeyden daha önemlidir. Eğer ilişki içerisinde çabalasanız bile mutlu hissetmiyorsanız, bu durum kendinize karşı dürüst olmanız gerektiğini gösterir. Mutluluğunuz her şeyden önce gelmelidir; dolayısıyla, bu hislerle yüzleşip tek başınıza devam etme kararını almak en doğru seçenek olabilir.

5. Sürekli Ayrılma Düşünceleriyle Yaşıyorsanız

Eğer sürekli olarak partnerinizden ayrılmayı düşünüyorsanız, bu ilişkinizin sonlanması gerektiğinin açık bir göstergesidir. Duygularınız azalmışsa, ona karşı saygı göstererek ilişkinizi sonlandırmalısınız. İlişkinin devam etmesi, her iki taraf için de acı verici bir durum yaratır ve bu durumdan kaçınmak, herkesin yararına olacaktır.

İlişkiniz iyi olsa bile, bu işaretlere dikkat etmek önemlidir. Kendinize ve partnerinize karşı dürüst olmanın zamanı gelmiş olabilir. Unutmayın ki, sağlıklı bir ilişki her iki tarafın da mutluluğunu ön planda tutmalıdır.

İlişkiniz Sağlıklı Olabilir Ama… Ayrılmanız Gerektiğini Gösteren İşaretler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!