1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Metin Arolat, İzmir’de Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Metin Arolat, İzmir’de Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, memleketi İzmir’de gerçekleştirilen cenaze töreniyle toprağa verildi. Törene katılan birçok ünlü isim, Arolat’ın anısını yaşatmak üzere bir araya geldi. Arolat, İzmir Örnekköy Mezarlığı’na defnedildi.

Son Anları Sahne Arkasında Geçti

Metin Arolat, geçtiğimiz cumartesi gecesi İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alırken aniden yere yığıldı. İlk müdahale sahnede yapılmasına rağmen, 52 yaşındaki sanatçının kalbi, sağlık ekipleri tarafından yeniden çalıştırılamadı. Son günlerde sıkı bir diyete girdiği bilinen Arolat, sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kolunun uyuştuğunu fark etti. Kulise geçerek gömleğini çıkardığı, “Tamam, ben iyiyim” diyerek sahneye geri döndüğü öğrenildi.

Cenaze Töreninde Duygusal Anlar

Dün İstanbul Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından, Arolat’ın cenazesi İzmir’e getirildi. Beşikçioğlu Camisi’nde öğle vakti yapılan törende sanatçının ailesi, dostları ve hayranları bir araya geldi. Arolat’ın ablası Fatoş Alkan, taziyeleri kabul etti.

Dostlarından Veda Mesajları

Son röportajını veren Armağan Çağlayan, “Ölen öldü, arkasından polemiklere gerek yok. Metin, Türk müzik sektörünün gerçek değeriydi. Onun katkıları olmadan Türk Pop Müziği bu noktada olamazdı” ifadelerini kullandı. Çağlayan, Arolat ile Ekim ayında birlikte tatile gitmeyi planladıklarını da ekledi.

Şarkıcı Işın Karaca ise Arolat ile 30 yıllık dostluklarını vurgulayarak, “Her zaman sevgiyle anılan biriydi. Geçen hafta film projelerinden bahsetmiştik. Bu kayıp, hepimiz için çok zor” dedi.

Oyuncu Gökhan Keser, Arolat’ın çok değerli bir insan olduğunu belirterek, “Son günlerde çok yakındık. Bu dönemde temiz kalabilen nadir bir karakterdi” diye konuştu.

Arolat’ın Son Yolu

Metin Arolat’ın cenazesi, dualarla birlikte Örnekköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sanatçının vefatı, sevenleri ve müzik camiasında derin bir üzüntüyle karşılandı.

Metin Arolat, İzmir’de Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!