1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Uğurcan Çakır’ın Kurtarışlarıyla Trabzonspor, Beşiktaş’ı 10 Kişiyle Durdurdu: Maç 1-1 Sona Erdi

Uğurcan Çakır’ın Kurtarışlarıyla Trabzonspor, Beşiktaş’ı 10 Kişiyle Durdurdu: Maç 1-1 Sona Erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş ile karşılaştı. Papara Park’ta oynanan mücadele, 1-1’lik skorla tamamlandı. Trabzonspor, maçta 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş’ı durdurmayı başardı.

Maçta Gol ve Kırmızı Kart

Trabzonspor’un golü 17. dakikada Okay Yokuşlu’dan geldi. Beşiktaş’ın yanıtı ise 39. dakikada Gedson Fernandes’ten geldi. Maçın önemli anlarından biri ise Trabzonspor’un 13. dakikada Edin Visca’nın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalmasıydı.

Beşiktaş’ın İlk Puan Kaybı

Bu sonuçla Beşiktaş, Süper Lig’deki ilk puan kaybını yaşadı. Şimdiye kadar Samsunspor, Antalyaspor ve Sivasspor’u mağlup eden Beşiktaş, Trabzonspor karşısında yalnızca bir puan alarak serisini bozdu.

Uğurcan Çakır’ın Muhteşem Performansı

Beşiktaş, Trabzonspor’un 10 kişi kalmasının ardından maçı domine etmeye başladı. Siyah-beyazlılar, 35. dakikada Rafa Silva’nın etkili şutunu Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ın mükemmel kurtarışıyla önleyemedi. Beşiktaş, maç boyunca 22 şut çekti ancak bunlardan sadece 7’si kaleyi buldu. 10 şut ise isabet kazanmazken, 5 şut ise Trabzonspor savunması tarafından engellendi. Uğurcan Çakır, 6 başarılı kurtarışla maçın yıldızı oldu.

Gelecek Maçlar

Beşiktaş, önümüzdeki hafta sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise deplasmanda Gaziantep FK ile mücadele edecek. Ayrıca Trabzonspor, 3. haftanın erteleme maçında Perşembe günü Kayserispor’u konuk edecek.

Sonuç ve Puan Durumu

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 10’a çıkarırken, Trabzonspor puanını 3’e yükseltti. Beşiktaş, Süper Lig’deki ilk puan kaybını yaşarken, Trabzonspor ise 10 kişi kalmasına rağmen önemli bir puan aldı.

Uğurcan Çakır’ın Kurtarışlarıyla Trabzonspor, Beşiktaş’ı 10 Kişiyle Durdurdu: Maç 1-1 Sona Erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!